Gott Nytt År – får vi hoppas!

Förra året blev inte mycket skrivet på bloggen, och inte hösten 2017 heller för den delen; jag förtog mig nog i arbetet inför utställningen på galleri Havslust i juli 2017.

Det var ett stort arbete och jag brände ljuset i bägge ändar för att få till både gemensamma och egna bilder till utställningen – samtidigt som jag jobbade 100% på skolan (på C4-gymnasiet jobbade jag deltid så att en dag i veckan var definitivt reserverad för eget konstnärligt arbete).

Nå, hursomhelst har jag i likhet med Carl Fredrik Reuterswärd haft min semester från det konstnärliga arbetet, även om jag inte som han utannonserat det. Men nu får jag ta itu med det som inte blivit av. Komma vidare med porträtt som jag påbörjat processen med, här på bloggen visa det jag trots allt gjort under ett och ett halvt år o.s.v.

Så förhoppningsvis: Ett gott nytt år! Med lite större synlighet både IRL och här!

Jag har ju inte ens lagt ut några bilder från själva utställningen på Galleri Havslust! Åtgärdas! Och vad jag visade på höstutställningar i Degeberga 2017 och 2018, inte heller det har synts här. Helt overksam har jag ju inte varit!

Lars

Joanna är ännu involverad i högskolestudier och har därför inte visat något – vi får se om det blir något under 2019…

Och att vi blev mormor och morfar hösten 2017 har väl också sin del i den minskade blogaktiviteten… En intresseförskjutning bort från datorer till verkliga livet!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s